Verlangt u naar goede persoonlijke begeleiding en advies van een MKB specialist nodig?

Neem contact op

André Visbeen

 

 
 

Wilt u minder zorgen en belastingen besparen?

Vraag een offerte aan

André Visbeen

 

 
 

Is financieel advies een goed plan?

Bekijk mijn expertises

André Visbeen

 

 
 

Wilt u uw onderneming of uitbreiding starten met goede begeleiding en advies van een MKB-specialist ?  

André Visbeen

 

 
 

Wilt u tijd en kosten besparen?

Ik kan u daarbij helpen!

André Visbeen

Het gezicht achter advieskantoor Sliedrecht

Bent u op zoek naar een administratie en advieskantoor in Sliedrecht? Dan bent u bij mij aan het goede adres! Advies + Administratie NL is een kleinschalig kantoor te Sliedrecht. Mijn werkzaamheden verricht ik niet alleen in Sliedrecht maar ook in de overige Drechtsteden (Sliedrecht, Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht). Ik ben actief in de financiële en fiscale dienstverlening. Mijn jarenlange ervaring en expertise breng ik graag in praktijk. 

Advieskantoor Sliedrecht

Naast het verlenen van administratieve diensten geef ik ook advies als gecertificeerd financieel planner. Als financieel planner ben ik aangesloten bij FFP. Ik onderscheid mezelf door de volgende zaken: integriteit, kwaliteit, deskundigheid en ervaring. Een gecertificeerd financieel planner met het keurmerk FFP CFP® is in staat om u integraal te adviseren over uw financiële toekomst.

Waarom Advies + Administratie?
Ervaring in de accountancy, boekouding, innovatie bij verwerking van
administraties en financieel advies gecombineerd!

Exact gecertificeerd zijn deelnemers aan het Exact Online Accountancy programma die met goed gevolg het examen: “Cloud Accountant” hebben afgelegd en daarmee aangetoond hebben over ruim voldoende kennis van Exact Online producten Accounting, Accountancy en Starter te beschikken."

Administratiekantoor Sliedrecht

Ondernemers in het MKB (midden- en kleinbedrijf) en particulieren zijn van harte welkom bij Advies + Administratie. Dus bent u een zzp'er en op zoek naar een administratiekantoor in Sliedrecht? Bij mij kunt u terecht. Een combinatie van ervaring in de accountancy, boekhouding, innovatie bij de verwerking van administraties en financieel advies (financieel planner) is de mix waarin ik mij onderscheid. Door deze ruime kennis en praktijkervaring ben ik zeer vertrouwd geraakt met de gang van zaken binnen het MKB. Hierdoor kan ik ook voor uw onderneming een waardevolle aanvulling zijn. Bij mij kunt u terecht voor de volgende diensten:

Contact

Wilt u gebruik maken van mijn expertise? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan!

Vraag offerte aan