• Header-1-plus.jpg
  • Header-2-plus.jpg
Home ›› Boekhouder Dordrecht

Boekhouder Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht

Van het verzorgen van belastingaangiftes tot onafhankelijk financieel advies. Bij boekhouder Dordrecht kunt u voor zowel administratieve diensten, als voor advies over uw financiële toekomst terecht. Wij begeleiden particulieren, zelfstandig ondernemers en MKB’ers. Advies + Administratie werkt vanuit het kantoor in Sliedrecht en het thuiskantoor in Dordrecht voor de regio Rotterdam en in de Drechtsteden.

De bedrijfsadministratie, belastingaangiftes en salarisadministratie zijn voorbeelden van administratieve diensten die Advies + Administratie NL van u overneemt. De verwerking van uw bedrijfsadministratie besteedt u geheel of gedeeltelijk uit aan de boekhouder Dordrecht. Verwerk online automatisch uw administratie. Zo kunnen wij de belastingaangiftes voor u doen. Wilt u zelf de aangiftes inkomstenbelasting, omzetbelasting en eventueel vennootschapsbelasting doen? Dan voorzien wij u op basis van uw online administratie van passend advies.

Boekhouder Dordrecht advies
Neem contact op

Boekhouder Dordrecht

U zit bij Advies + Administratie NL goed als u een boekhouder in Dordrecht zoekt. Oprichter en eigenaar André Visbeen helpt en adviseert particulieren, zelfstandige ondernemers en MKB’ers. Hij is gespecialiseerd in fiscale aangiftes, online boekhouding en onafhankelijk financieel advies. Op dat laatste vlak is André zelfs gecertificeerd financieel planner. Ook maakt Advies + Administratie succesvol gebruik van innovatieve systemen voor de verwerking van bijvoorbeeld salarisadministratie.

Advies + Administratie NL geeft ook hypotheekadvies aan ondernemers en ZZP’ers. In de praktijk leeft het idee dat het voor zelfstandige ondernemers onmogelijk is om een hypotheek te krijgen. Sommige verstrekkers van hypotheken stellen voorwaarden waaraan de meeste zelfstandigen niet kunnen voldoen. Wij weten als hypotheekadviseur wat er nodig is om in aanmerking te komen voor een hypotheek. Samen met u maken wij een financieel plan. Op basis daarvan geven wij u advies over het afsluiten van een hypotheek.

Financieel Planner

Naast boekhouder Dordrecht zijn wij ook financieel planner. Dat houdt in dat wij uw huidige en toekomstige financiële situatie in kaart brengen. Als onafhankelijk financieel planner stellen wij uw belang voorop. Samen met u komen wij op basis van de financiële mogelijkheden en uw wensen tot een persoonlijk financieel plan. Wij stellen integrale financiële plannen op voor particulieren, ondernemers en directeur-grootaandeelhouders. Ook een deelplan of bemiddeling bij werkloosheid, pensioen of eerder stoppen met werken is mogelijk.

Boekhouder Dordrecht overleg
Neem contact op

Boekhouder Dordrecht: administratiekantoor

Wij kunnen u helpen bij het opstellen van het financiële eindverslag van uw bedrijf: de jaarrekening. Van belang is dat de jaarrekening klopt met uw zakelijke administratie. Van alle inkomsten en uitgaven moeten bewijzen zijn, zoals bankafschriften en facturen. Die administratie kan de boekhouder Dordrecht u uit handen nemen. Het is voor een onderneming verplicht om een overzichtelijke administratie te hebben. Zo kan de belastingdienst indien nodig controleren of uw belastingaangifte klopt.

Wilt u meer informatie over boekhouder Dordrecht? Neem dan vrijblijvend contact op met Advies + Administratie NL. André Visbeen verleent administratieve diensten aan MKB’ers en zelfstandige ondernemers vanuit het kantoor in Sliedrecht of zijn thuiskantoor in Dordrecht. André combineert zijn ervaring vanuit de accountancy en boekhouding met zijn kennis en ervaring binnen het MKB. Benieuwd of u eerder met pensioen kunt gaan? Bij Advies + Administratie NL helpen wij u inzicht te krijgen in uw financiële toekomst.

Neem contact op