• Header-1-plus.jpg
  • Header-2-plus.jpg

Disclaimer

De informatie zoals opgenomen op onze website is uitsluitend bestemd voor algemene informatiedoeleinden waarop het Nederlands recht van toepassing is.

Door veranderende aard van wet- en regelgeving en de risico's van elektronische communicatie, kunnen er vertragingen, gebreken en/of andere onvolkomenheden optreden in de op onze website verstrekte informatie.

De op onze website verstrekte informatie kan niet worden beschouwd als een advies. Derhalve dienen op grond van de via onze website verkregen informatie geen handelingen te worden verricht zonder voorafgaand deskundig advies.

Hoewel wij de grootst mogelijke zorgvuldigheid betrachten in de samenstelling en het onderhoud van de op onze website verstrekte informatie, kan Advies + Administratie NL niet garanderen dat deze informatie compleet, actueel en/of accuraat is. Advies + Administratie NL aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade welke ontstaat door gebruikmaking van de op onze site verstrekte informatie.

De websites van derden waarnaar op onze website hyperlinks zijn opgenomen, worden niet door Advies + Administratie NL gecontroleerd, gemaakt en/of onderhouden. Advies + Administratie NL aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de gelinkte websites.

Certificeringen

Exact Gecertificeerd - Advies + AdministratieFFP Gecertificeerd - Advies + Administratie

Social Media

Blijf up-to-date door ons te volgen!

Facebook Advies + AdministratieTwitter Advies + AdministratieLinkedIn Advies + Administratie

Contact

Stationspark 100
3364 DA  Sliedrecht

Telefoon: 0184 - 430 060
E-mail: info@adviesplusadministratie.nl

BTW-nummer: NL8528.61.412.B01

Scroll naar boven